Magunkról

A blogot az Alverad Technology Focus Kft. működteti.

Az Alverad Technology Focus Kft. a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által akkreditált kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium. 

Az oldal és blog tartalmai nem kötődnek egyetlen DLP gyártó vagy integrátor szolgáltatásaihoz vagy termékeihez, gyártófüggetlenül igyekszünk tájékoztatást adni az adatszivárgás elleni védelem és a DLP technológiák bevezetésével kapcsolatban. 

  • Nem forgalmazunk termékeket, nem árulunk csodaszereket, minden-ellen-is-védő megoldásokat. 
  • Nem vagyunk elkötelezettek egyik gyártó felé sem, tevékenységünk nem függ a disztribútorok vagy az integrátorok kereskedelmi folyamataitól, elvárásaitól.

Mi abban hiszünk, hogy a kockázatok csillapítására nem feltétlenül egy-egy újabb biztonsági megoldás megvásárlása és bevezetése a legmegfelelőbb út.

Azt gondoljuk, hogy egy szervezetnek először a meglévő eszközeinek funkcióit kell jobban kihasználnia, illetve jelenlegi képességeit kell hatékonyabban felhasználnia ahhoz, hogy a kockázatok az elfogadható mértékig csillapíthatók legyenek.

Minden más csak ez után következik.

Ha a képességfejlesztés csak új eszközök bevezetésével érhető el, a kompetenciáink biztosítják, hogy a megfelelő megoldásokat javasolhassuk ügyfeleink részére, de nem a termékeladás vágya hajtja a tevékenységünket.

Ha adatszivárgás elleni védelmet kell megvalósítani, forduljon hozzánk bizalommal.

Javaslatainkat a hozzáértés, a szakmai tisztesség és az ügyfél érdeke határozza meg. Nem képviselünk egyetlen gyártót sem, az adott probléma megoldására az ügyfél által leghatékonyabban felhasználható megoldást keressük és ajánljuk.

Függetlenek vagyunk, mert ezzel szolgáljuk legjobban ügyfeleink érdekeit.